Dec 30, 2011

define the word ..

the word is ...
tade pape pun ...
tujuan nak update blog je tapi tade tajuk ,,,
haha ..annoying an ??
padan muke korang :p
sape suruh bace ,,
sesungguhnyer ,,sabar itu separuh darpada iiii.....?
IMAN !!!
pandai pun korang :)good girls and boys ....
soorryyy yeaah 
PEACE YAWW !

eh ,,tgok nieyh aku jumpe gambar yang sweeett sgat :)
suke tau <3
comeel kan diorang :)swweet jehh <3
p/s : attention to abang imran ,,jgan terlebeyh perasaan ea !!


Dec 23, 2011

deyyy Syuhada Asri !

" bagi alang 4 A tuh teruk ke ?? "
" entah ,,biasa2 je .tade laa teruk sangat .. "
alah ,,,bese je laa tu ...
ta semestinya yang rendah ta boleh capai sesuatu yang tinggi ..
ta semestinya yang tinggi ta akan capai sesuatu yang rendah ..
LIFE  is like an escalator ...
sometimes we are on top ,,
sometimes we fall down ...
Lumrah hidup ......
never look at the QUANTITY ,,
but look at the QUALITY ,,
umi cakap ...
" kalau kita bagus ,,orang lain sendiri yang cari kita ..."

prove to all of us that you are able to achive success too :)

pesanan ikhlas dari pihak penaja
  ; D


Dec 22, 2011

AsriZuhairah's Girls ... Perhaps :P

" mane gambar nieyh ..."
searching .....
searching .....
" ade satu je ke ? "
urm ,,,
baru perasan gambar kitorang berempat tak banyak 
wuuu ~ sedeyh laa plak .. T_T

ni pun tak nampak muke dina sangat .. HUH ! =,=


Precious past in my Life :3

" waktu nieyh alang pulak yang SPM "
" taun depan dah tade nak pegi jalan2 ... "
Oh Mai Goooosseee !!
UMIIII !
umi nieyh takutkan aku laaa ...
tapi betul laa ape yang mak aku cakap tu kan ...
setiap orang MESTI merasai SPM ...
SPM pun SPM laaa ...
menghitung masa
aisyhh ,,tup tu je daa nak form 5 aku nieyh ,,
tak sedar pon form 4 daa lepas ...
makin berkedut laaa aku lepas nieyh .
HAHA : D

tengoklah sedikit sedutan daripada masa tingkatan empat saya : )







daaaa~ form 4 !
HOLLAAA  form 5 !

Nov 29, 2011

habeslaa aku !

"awak ,ape kate kita main2 nak ??"
"alah ,macam mane nak main kat luar ,,kat luar HUJAN ..."
itu laa dialog DINA bila dia dtg kat aku .
dalam hati aku ,
'huh ,bdak nieyh blakon lagi laa tuh ,,'
still ta sedar nieyh ....
satu ,dua ,tiga .....
HUJAN ???
 "DINA !!KENAPA TAK BAGITAHU HUJAN !!!"
ape lagi ,,,langkah seribu laa aku pergi ampaian ....
hurm .....sah ,sah laa baju2 dah lencun ...
hahaha .
THANK YOU DINA ...
kau laa penyelamatku
[haha ,padahal baju dah habes lencun ;p]
weng ...weng ...weng ...
[bunyi mesin basuh ,,kena basuh balek laa baju2 tuh =,=']
LOL .
she's a good actor .LOL ;)

Nov 24, 2011

keBANGGAANku !

"hello abah ,sape amik alang ?"
"tgok lah .nak balek pkul brape ?"
"alang boleh balek pkul 10"
"balek after solat jumaat je laa .along amik "
"okeyh ,suruh along bawa bala tentera tau !barang banyak ."
"okeyh ,bye .assalamualaikum.."
"waalaikumussalam..."
okeyh ,kat atas tuh just dialog untuk menghiburkan hati korg .
haha .
okeylah ,act nak cite psal
sesorang nieyh .
bile dye balek je ,aku pun jerit laah !
"IRFAN !seppppp !High 5 !"
dye pun sepp lah .
pastu dye tanye aku .
"kenapa sepp ?"
LOL  .
guess what ?!
he got 4A's 1B for UPSR !
same with me !!
B dye BI same cam aku gak .HEHE ;p
wah ,bangga nye 
ade waris yang mengikut jejak langkah aku .
HAHAHAHA !
bajet je ,
ape pun .TAHNIAH IRFAN !


senyum lebar :)

Oct 14, 2011

majlis perkahwinan !

hehe ,
title TERBAEK !
satu hari nnt menjadi hari aku .
[hahahaha ..]
ceehhh ,bajet jee ;p
tade laa ,,
saje je nak cite psal abg aku nikah ,,
baru nikah tau .
kenduriinye belum lagi ..
hehe .
malas ak story pjg2.
follow je pic2 di bawah ;p



















tahniah ALONG !
bakal pengantin yang seterusnye ...
eh ,salah2 ....syue tunggu lah ieda ngan alang dulu ea !
hahaha ,,ddaaa ~



Sep 17, 2011

YAHOO !

i told u ,,
today i had the best day ever after ..
betul tak UMMI AMANINA ..
kitorang bgi ko last memory before ko pindah tau .
tapi nnt akhir tahun ade lagi tau ..
TUNGGU ..!
haha :)
and then dengan kejutan yang tak disangka ...
OMGE ,,totally suprised !
tapi NADDY hanya pulang dengan kehampaan ...
sorry NADDY ..next tyme keyh !
LOVE you <3
JELLY ,,honestly .
i'm shock to see u .
ko sangat elegant dan STYLAAA laaa .
haha .nice :)
MOOSE ,eh ..sorry2 !MUSFIRAH ..
thanks kerana kau masih mengekalkan warisan melayu iaitu BAJU KURUNG !aku mengucapkan sekalung tahniah buat kau .TAHNIAH !
mus HOT ke ??
YEAH !MUS HOT ..!
haha .sampai kena ngorat kat S.M .
gud luck ;p .haha
MIEYSYU ,,thanks kerana membawa aku ke arah yang benar iaitu KEDAI BUKU !
yay ,,finally dapat beli KOMIK .hahaha ;p
FAIZ a.k.a AANG ,,,
jangan jeles ea ..aku dapat hati anak sedara ko dulu .haha
sorry PAK SU !
thanks guys :D

my heart is cured after being pain 
[p/s ;sorry kepada teacher english yang byk mmbantu saya .saya masih tidak mampu untuk menguasai GRAMMAR  dan bahasa inggeris .selamat hari raya ;D .HEEE ~]

Jul 31, 2011

REDruby 0812 touch the sky !

title bajet GEMPAK je !
padahal tak menang pun  ;p
tpi kawad dpat no 2 tau 

THE BEST MARCHING I'VE EVER HAD !
thanks kat korang ,,
korang the best .
and tak lupe gak dkat

KAK NABIHAH ,and pihak yang terlibat same ade secara lagsung atau tidak langsung :)
[ cehh ,bapak formal .HAHA ;p ]

yeah ,, TERBAEK .sorry guys ,, girls zone ;) 

Jul 30, 2011

one thing two say three words four you

sejak hari sukan tuh ,
aku sayang korang sgtsgtsgtsgt <3
[ bukannya sblom tuh tak syg tapi tak rapat sgt .hehe .saya kan pemalu ;p ]


sayang korang tau !
[ smangat sejahtera 2 2011 ]

Apr 23, 2011

hari anugerah 2011 :)

perghh ..
anugerah lah sgat .
haha ..
WAAAAAAAHHHH !!!
aku excited gile jumpe kwan2 sg pusu .
sedeyh kot ..tgok iqa nanges ..
T~T 
naseb baek air mata aku ta meluncur ...
cehhh ...sastera lah plak ..
tadi balik aku ta sempat pun nak bye2 diorang ...
huhuhu ..sedeyhnye ToT

*bye2 korang ...
sorry lah tadi ta sempat nak jumpe korg ...
take care ea ...
study leklok .
get flying colours for midterm exam .
and for other test or exam to !

CHAIYOOO !

kami terlalu excitedKAH ?
~the end~

Apr 15, 2011

WE?YH !*RIMAS*

weyh ,,
aku betul2 tak suke ;
-kabut2 .
-org pakse2 aku lah .

bukannyer aku benci ..
tapi aku rimas !
RIMAS !!
klo aku buat camtu salah ,
tapi bila aku nak buat camni salah ,
semua benda nak ikut ko je .
bukannye aku ta terima perangai ko tu ,
tapi tolong lah jngan buat dgan aku .
aku RIMAS !!!!!
asyik2 nak merajuk.
pantang betol aku klo org nak merajuk ngan aku .
jgan harap lah aku nak pujuk .
itu pun klo aku btol2 yg bsalah ,aku akan pujuk .
sori ar ,,tapi aku mmg 
RIMAS gilagilagilagilagilagilagilagilagila dgan org yang nak merajuk !

p/s; sorry for writting this ketidakpuasan hati di sini.
tapi pcayalah ,bukannya aku benci kat kau .
I'M SORRY =.=

Mar 18, 2011

SITI NURHAFIZAH BT MOHD FAUZI !!


fizaaaaa !

sayang kau ,
rindu kau ,
cheenta kau ,
kasih kau ,
sayang kau ,
sayang kau ,
sayang sayang sayang sayang gile kat kau !
aq pun rindu nak gaduh2 ngan ko .
nak gila2 ngan ko .
nak blue2 ngan ko .
*opppsss ,terover sudeyh .hehehe
pape pun ,,friends forever ok ??
klo ko pgi oversea pun ,kita still kawan tau !!!!
JANJI TAU !!
T - T

*tunggu tau ,nnt aku takkan lupe ajak ko duduk satu bumbung .WAJIB !
insyaallah ... 
bye ..sayang gilak kat ko .


p/s;kepada  yang membaca ,,
diz is undercontrol ...
please don't misunderstanding ...
cuma luahan cinta  sahabat  !!
Sekian ...~

Feb 6, 2011

miss u already !

waaaa ~ ToT
sedeyh nyer nak tggal korang !
byak dowh memory ngan korng .

~fiza,najmi,fadhlin,sakdee,hajar,afiqah,sara,syafiqah,khaleeda,zahra~

korg study leklok tau ,
take care ,
jngan lpe aku ea .
aku always doakan ntok korg .
doakan aku dkat skolah baru tau !
aku still nak mandi sungai dgan korg !
and pasal dok satu rumah tuh ,
JANGAN ingat aku lupa !
hahaha*evil laugh !

miss u already .

sayang gilagilagilagilagilagilagila dekat korang !

Jan 24, 2011

hangat2 tahi lalat!

woahhh ...kata2 selepas amik result PMR :
"Weyh ,lpas nieyh aku da ta nak men2 dalam kelas .keep my eyes on the whiteboard.lepas nieyh nak SPM.bahaya tuh ."
uiisssyhhh ....semangatnye !
tapi itu sume hanye lah sementara .
semangat yg didambakan hanya singgah je .
huh !hampeh btol .
'OIITT...athirah !!!blajaklah !hang tu sat gi nak masok sbp .lagi ramai pesaing kat sana .'
HAH !hati aku mula ar nak bedebaq-debaq .
camne lah agaknye nanti kat sbp ea?
minta2 ar aku boleh berjaye kat sane an .*AMIIN*
hurm....*hati still gelisah .huhu ;'(
tibe2 plak !!!
waaaaaa ...!!!tak nak pindah !
nak stay sg pusu.wuuuu~
haha .lawak ar .*gile dah nie .ta tau nak nanges ke gelak .wuuuhaha *
dah !close about stay !

ATHIRAHH !you can do it !
hang kata nak blajaq kat luaq negara .
klo hang stay sg pusu th ,susah nak dapat biasiswa .
takkan hang nak nyusahkan mak bapaq hang !

isyh...ape nieyh .suke ati aku ar.
it's my life .
i deserve to make decision in my life !
kau nak sebuk wat ape .
*unexceptable reason .boooo !*

konklusi :
Dah !
aku nak berambus dari sini .
semakin lame aku dekat sini .semakin gile aku dekat sini .
*waah .aku bikin hypothesis ar .huhu *
daaa~