Dec 30, 2011

define the word ..

the word is ...
tade pape pun ...
tujuan nak update blog je tapi tade tajuk ,,,
haha ..annoying an ??
padan muke korang :p
sape suruh bace ,,
sesungguhnyer ,,sabar itu separuh darpada iiii.....?
IMAN !!!
pandai pun korang :)good girls and boys ....
soorryyy yeaah 
PEACE YAWW !

eh ,,tgok nieyh aku jumpe gambar yang sweeett sgat :)
suke tau <3
comeel kan diorang :)swweet jehh <3
p/s : attention to abang imran ,,jgan terlebeyh perasaan ea !!


Dec 23, 2011

deyyy Syuhada Asri !

" bagi alang 4 A tuh teruk ke ?? "
" entah ,,biasa2 je .tade laa teruk sangat .. "
alah ,,,bese je laa tu ...
ta semestinya yang rendah ta boleh capai sesuatu yang tinggi ..
ta semestinya yang tinggi ta akan capai sesuatu yang rendah ..
LIFE  is like an escalator ...
sometimes we are on top ,,
sometimes we fall down ...
Lumrah hidup ......
never look at the QUANTITY ,,
but look at the QUALITY ,,
umi cakap ...
" kalau kita bagus ,,orang lain sendiri yang cari kita ..."

prove to all of us that you are able to achive success too :)

pesanan ikhlas dari pihak penaja
  ; D


Dec 22, 2011

AsriZuhairah's Girls ... Perhaps :P

" mane gambar nieyh ..."
searching .....
searching .....
" ade satu je ke ? "
urm ,,,
baru perasan gambar kitorang berempat tak banyak 
wuuu ~ sedeyh laa plak .. T_T

ni pun tak nampak muke dina sangat .. HUH ! =,=


Precious past in my Life :3

" waktu nieyh alang pulak yang SPM "
" taun depan dah tade nak pegi jalan2 ... "
Oh Mai Goooosseee !!
UMIIII !
umi nieyh takutkan aku laaa ...
tapi betul laa ape yang mak aku cakap tu kan ...
setiap orang MESTI merasai SPM ...
SPM pun SPM laaa ...
menghitung masa
aisyhh ,,tup tu je daa nak form 5 aku nieyh ,,
tak sedar pon form 4 daa lepas ...
makin berkedut laaa aku lepas nieyh .
HAHA : D

tengoklah sedikit sedutan daripada masa tingkatan empat saya : )







daaaa~ form 4 !
HOLLAAA  form 5 !