Jan 17, 2014

EPT sample essays .coming soon for CFSstudent :)

Peace be upon all of you :) a.k.a Assalamualaikum ;D

aku tiba-tiba ada idea nak share essay EPT ni ade 3 sebab sebenarnye .

yang ke1 ; sebab sbelum nieyh ,aq try cri essay EPT contoh .tapi macam tak ada .so ,aku fkir .aku boleh kongsi ilmu yg lecturer aku bagi dekat korang yang memerlukan kan :) dan dapat lah memudahkan korang kan :) 

yang ke2 ; sebab Bro and Mdam yang aku dapat sem lpas sgat sgat sgat sgat BEST ! 
snang cite the best english teachers i've ever had !
 Cc: Bro Haddi n Mdm. Saraswathy ;))

yang ke3 ; sbb ayat diorg sgat simple dan mudah dan power dan best dan terbaik !dan diorang dah tolong aku exit English :) Power kan diorang 

So ,kepada adik-adik yang bakal masuk CFS, IIUM tu ,dan kawan-kawan yang masih ambil English ,
I hope those going-to-publish-EPTessays dapat tolong korang dalam English Placement Test di CFS ,heee :)

That's all from me :) Thank you ,bye :)

Assalamualaikum :))