Jan 8, 2014

Happy Birthday to You ,Amalina Sulaiman :)

Kesejahteraan ke atas kamu ,wahai makwe sebelah katil !!

heee ,aku tau mesti dlam hati kau tgah cakap macam ni 
" Mana lah makwe sebelah katil yang teramat-amat ku sayangi ni ?tak wish aku pun .yang lain sume dah wish aku ,dye je yg tak wish lagi .tak SUWIIITTT langsung .Merajuk !Aku slah kan abang syang dia ! GRRR "

Kau pun mengeluh . " haihh ,agaknya dye sibuk dngan abang sayang dye ." Tiba2 kau pun menjerittt  "Tidaaakk " hahaha .monolog hati kau hanya aku yg tau !!! hahaha .

aku tak lupa pun laa Makwe !
Setiap hari aku tgok tarikh tau .ha ,SUWIIT en aku ;)
sumpah !
heeee . sbenarnye aku nak jadi org yg pling last wish kau .
Wlaupun aku tau tak berape last en :P hehehe 

Anyway , to my dear Amalina Sulaiman ,
kau sangat HOT arghhh ;)
I Wish U a Happy Birthday .May Allah Bless U .
Kau dah pun 91 tahun ,oleh itu berperangai laah seperti 91 !!hahaha :P
 Aku tau kau sangat matang sebenarnye walaupun kau sebnarnye tak matang .haha :P 
And lagi satu ,i hope u really can make ur own decision ,ur own choice .
Sbb kita ni ibarat penulis ,kita laah yang akn mengatur jalan cerita kita sendiri :) Tak salah klau nak minta pdangan org tapi jgan lah kau terlalu mngikut bulat-bulat ,ok :) 
and the last wish ,,semoga kau kahwin awal and dpat anak mcam albert Einstein versi islamic !HEHE ! 

p/s ; I am not a good talker and wish-er *suka hati aku je buat perkataan baru* 
but i know how my friends are :) saranghae <3

Happy Birthday to You ,Amalina Sulaiman :)