Jan 12, 2014

What is COMANGO ?

Mesti ramai yang tanya , COMANGO tuh apa .
meh sinin ceq nak habaq mai kat hangpa suma What is Comango ;)
tiba2 malas plak .korang tengok laah kat gambar nie ea :P


fham tak ?
secara ringkasnya diorang ni pertubuhan yang menentang Islam .
So untuk meruntuhkan pertubuhan ni ,base on the law the only way is by sign the petition .
Oleh sbb itu ,wujud laa Sejuta Ummah tolak Comango .
link nya di sini : SEJUTA UMMAH TOLAK COMANGO

Mereka bukan sahaja menghasut rakyat supaya bersikap anti establishment, bahkan mereka juga melobi negara-negara anggota PBB supaya menekan Malaysia mengiktiraf perkara-perkara yang bercanggah dengan agama Islam dan perlembagaan negara. Antaranya termasuklah:


1) Membenarkan kebebasan untuk murtad
2) Mengiktiraf budaya hidup LGBT (budaya zina dan liwat)
3) Menuntut hak keistimewaan orang Melayu dalam perlembagaan dipinda
4) Mengiktiraf ajaran sesat Syiah di Malaysia
5) Menuntut agar mana-mana ibu bapa yang memeluk Islam tidak diberi hak penjagaan anak
6) Mendesak penghapusan hukuman syariah

Membantu menegakkan kebenaran dan membantu agama Islam hukumnya jatuh wajib kepada semua muslimin dan mukminin .
Kita tak payah nak angkat senjata dan pergi perang .
Senang je ,semudah makan kacang je .
Gerakkan cursor anda yang comel tu and then klik link kat bawah dan sign petition .

Saya sudah ,anda bila lagi ? cehhh :P

thank you :) sekian 

Assalamualaikum w.b.t