Feb 18, 2014

Happy Birthday Ummi Amanina ^.^

Hai Ummi :)
Hari ni 18 Februari laah .
Selamat Hari Jadi Ummi yang ku sayang ;D

Saje amik gambar ni ,hee .
bagi ingat sekolah skit :P

Ummi ,
sebenarnye aku sedih sangat tak dapat sambut birthday kau sama-sama T__T
How i really really very very much much wish that u are here ,closer with us .
Makan kek sama-sama ,tengok kau tiup lilin ,main calit2 krim kek ,buat prank kat kau .
Hmmm .tapi dah ketentuan kan ,nak buat macam mana .Ade hikmahnye kan :)
Kalau kita duk dekat dekat mesti kita tak rindu kan .
ehh lupe nak Wish .hehe .terover luahan perasaan plak :P

Dear Ummi ,
Happy Birthday yang ke 19 
walaupun kau lagi tua daripada aku ,tapi aku lagi matang kan .hahaha ,bajet kejap :P
Semoga kau panjang umur and murah rezeki ea sayang :)
Jangan stress sangat kat sana ,inshaallah kau boleh hadapi semua penat lelah tu kan .
Kau kan kuat .Kalau ade ape-ape masalah ,kau luahkan kat orang .
Jangan simpan je tau .nanti kau sendiri yang sakit .
Semoga kau berbahagia ea bersama 'orang yang tersayang' .heee
Jangan lupa aku :) and cepat cepat lah turun KL .
boleh jalan-jalan sama-sama :P 

Though we are separated by distances ,
You will always be my bestfriend .
( jangan lupa update laah cerita-cerita fresh kat aku .heee :P )

Happy Birthday my dear Ummi Amanina :)
p/s : aku rindu kau :')