Mar 27, 2014

DIY Gift : Hadiah untuk si Ulat Buku :)

Mesti korang ada kawan yang suka membaca kan !
korang nak bagi hadiah tapi poket tengah kosong ?
Tak apa .jom kita buat hadiah yang dia akan suka :)
Korang just perlukan benang bulu kambing and kertas je :))

TADAAA!!!

Style kan :))
Korang cari lah dalam internet gambar-gambar mcam orang tengah berpaut .
then tebuk lubang kat atas  letakkan benang bulu kambing :))
kalau nak lagi menarik ,
letak lah gambar korang ke ,kawan yang diberi hadiah tu ke ,or kawan-kawan yang lain ke .
kat belakang gambar tu korang tulis lah ayat-ayat cinta korang untuk si dia .heeee :))
Inshaallah ,dia akan appreciate it .

Selamat Mencuba and Good Luck :) !