Mar 6, 2014

Happy Birthday Twins of the Date ;)

Hehee .
Hai Korang :)
disebabkan korang kembar lain waktu  ,
so ,aku combined je laah ea entry untuk korg :))


Masing-masing dah tua :)
tapi aku lagi tua .muahahaha 
heehee .,anywayyy nak wish ni :P
ikut turn ea ,kita ikut Abjad nama ea ;DD

Adilla Anis .
cilok gmbar dri naddy :P
Hai !
Awak apa khabar ??hehe
hopefully u are in a good condition :) 
Happy Birthday ea !
May ALLAH bless u .Semoga murah rezeki .
And teringat plak dengan prank gambar IC yg korang buat :'(
and of course laah kau mastermind waktu tuhh kan .heee .thanks ;)
HOIII !
cepatlahh kawenn ,aku nak datang rumah BESAR gedabak kau .
nak ushar suami HOT kau !hahaha :P
EH EH EH !!
kau kata nak wish akuuu ,takde apa apa pun dalam inbox aku .
hahahahaha :D
HAPPY BIRTHDAY dylla :)

Nadia Majid
sorry gambar ni pun cilok jgak .hehe :P
sebenarnya aku rasa sedih sgat apa yg buat kita tibe2 rase awkward dulu .
tiba2 je .aku pun tak tau knape .
yelaah kan ,lepas kau bagi surat wasiat yang bewarna warni tu ,aku rasa sebak sangat .
padahal aku rasa aku tak buat apa-apa pun :) 
i was doing what everyone should do .be a friend ,sahabat for you :))
anyway ,Happy Birthday Naddy .
may ALLAH bless you .be STRONG in China .
sbb aku tau the feeling bila tak dapat celebrate birthday dengan family :')
HAPPY BIRTHDAY naddy !

apa-apa punn thanks dekat korang because both of u came in my life and 
sudi create memories with me .
sorry if I did wrongs to both of you .
i'm really sorry :')
Once again ,Happy Birthday old babies .heee ;)