Mar 27, 2014

DIY Creative : specially for Earrings Collectors

korang geram sangat tengok subang cantik-cantik ?
korang pun beli .setiap hari mesti tukar subang .hehehe .
suggestion if korang tak nak koleksi subang korang hilang .
what u need is cuma Butang Baju !
caranyaa seperti di bawahhhh :))

TADAAA !!!!

Korang just selit je sepasang subang korang kat lubang-lubang butang tu .
So, tak ada lah subang-subang tu beterabur dan hilang .
Inshaallah :))
then korang boleh simpan kemas-kemas dalam bekas korang .
So ,nanti bila nak pakai ,nak cari senang kan :))

Ok lah :)) Selamat Mencuba !