Apr 5, 2014

DIY Crafty : Candle Light for your romantic plan ;))

Esok hari jadi or annivessary pasangan anda tapi tak tahu nak buat apa ?
anda baru teringat hari ni dan kesuntukan masa ?
Anda rancang untuk buat candle light plan tapi tak ada candle light ?
tak apa .No problemo !
Anda perlukan Cawan kaca(yang transparent ea:) ) ,decorations like flowers and etc. 
and of course u will be need candles .

TADAAA !!!

glass tu mana nak cari ?
wedding korang mesti ada yang kasi hadiah ni kan :P hehehe
kalau tak ada ,terpaksa lah beli kan :P demi pasangan anda .hehehe
lepas dah ada glass boleh lah start decorate and so on .
there u go ,a candle light designated from glass :P
this thing u can use it when u having dinner with your partner 
or you also can put it in your room to make it more romantic :P(for this u may use perfume candle .tapi mahal sikit lah :)) 
tak payah belanja mahal semata-mata nak beli the real candle light .
kalau beli glass ni pun boleh guna untuk minum and serve untuk guests kan :)

 p/s : ni khas untuk yang dah berumah tangga je tau .kalau yang belum and bawah umur tu ,
jangan buat lagi ea ;))

Good Luck and Selamat Berjaya :)