Apr 5, 2014

DIY Crafty : Kotak Gambar kenangan anda :)

Selalunya orang akan simpan dalam album kan gambar-gambar kenangan kan .
Tapi rasa album ni besar sangat lah .
so ,apa kata kita buat album yang kecik tapi dengan menggunakan kotak !
of course lah kita perlukan gambar-gambar dan kotak .

TADAAA !!!

kotak tu korang boleh cari dekat kedai :)
and the pictures ,u can choose either korang nak print ataupun cuci :)
and this thing boleh dijadikan sebagai hadiah jugak untuk mak ,ayah ,kawan and so on :) heee .
and also kotak gambar ni senang nak dibawa pergi mana-mana je :))

Gudluck and Selamat Mencuba ! :D