Apr 18, 2014

DIY Crafty : Vintage and Throwback Candle .

Dulu bila kita cuci gambar mesti ade film nye kan .
tapi nak tengok filem tu kena hala ke cahaya pulak -.-'
hehehe .sokay sokayyy .
kita ade cara senang .
of course u need , FILM ,candle ,and small cup or glass .

TADAAAA

STYLE and VINTAGE kan ! hehehe 
kalau nak sambut birthday ke ,sambut annivesary ke ,and celebrate untuk kawan-kawan ke .
sessuai laah buat mcam ni .
and make sure buat dalam keadaan yang tak berape terang ea :))
untuk yang bawah umur ,kalau nak try buat ni untuk mak ayah ke pastikan safety first ,
minta tolong orang yang lebih tua and do not play with the fire okay ;))

Good Luck and Selamat Mencuba \(^.^)/