Oct 20, 2014

DIY Cookery : KitKAt and M&M Cake

DIY kali ni memang rasanya favourite ramai .
Sebelum ni ,lalu kedai kek nampak kek kitkat n m&m .terliuqqqq .
tapi bila tengok harga ,masyaALLAH .terpaksa laah telan air liuqqq balik .
HEHEHE :P
tapi kali ni ,meh kita ajak awak awak semua macam mana nak buat simple and murah.
(rasanya murah lah jugak :3)
ape yang tuan tuan dan puan puan perlukan ialah :
Kek Coklat ready made (kat giant pun ada)
Kit Kat ,M&M 
(tapi ikut awak awak lah nak pakai smarties dengan wafer ke:) ape ke ,ikut selera masing-masing )
Nutella ( coklat masak biasa pun boleh ,cadbury pun boleh tapi pastikan cairkan dulu naa )

TADAAAA !!!

Senang je kan :))
Tapi kalau korang rasa kat luar lagi murah ,korang beli lah kat luar .
Tapi siapa yang rasa nak jadi chef  ,boleh lah cuba :))
Ikut kemampuan masing-masing dan jangan membazir :D

Good Luck and Selamat Mencuba :)