Oct 21, 2014

Do It Yourself : Shoe Racks

DIY kali ni ,maybe berguna more for ladies kot .
sebab biasanya perempuan je yang suka kumpul kasut / wedges / heels /boots / sneakers etc. 
( hahah ,banyak kan koleksi perempuan :P )
tapi boys pun ada jugak yang minat kumpul kasut kan :) 
so ,tak kisah .lelaki ke perempuan ke ,dua-dua boleh DIY shoe racks ni :)
Barang yang korang kena ada cumanya ,
Basket ( Design base on korang suka .doesn't matter bulat ke ,petak ke ,tiga segi ke .) 
and Koleksi kasut-kasut korang .

TADAAA !!!

senang je kan .
hehehehe :P 
tapi jangan salahkan kita pulak kalau tak jadi ea ...
maybe tak jadi sebab space yang korang guna tu tak sesuai .
so ,pandai-pandai lah cari space yang sesui ea :))
Oooh btw ,basket macam ni boleh cari dekat Giant ,Aeon ,Aeon Big ,or kedai yang korang rasa ada jual basket tu :P
Oooh By The Way ,kalau korang nak buat macam ni dalam bilik pastikan kasut tu dah di sanitize dulu .
hehehehe .takut bilik awak awak nanti ada perfume yang tak menyenangkan manusia dan mengundang haiwan-haiwan liar pulak . (HEHEHEHE :D )

Good Luck and Selamat Mencuba :)